Elon Musk ima više od 100 milijuna pratitelja na Twitteru

Od kada je najavio preuzimanje Twittera, broj Muskovih pratitelja na ovoj mreži povećao se s 81 na 100 milijuna.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 28.06.2022. / 09:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Iako bi pomislili da čovjek poput Elona Muska pored rada u Tesli, SpaceX-u, Neuralinku i The Boring Companyju nema vremena za druge aktivnosti, usprkos svoj toj zaposlenosti, on se i dalje drži svog omiljenog hobija - tvitanja. Društvenoj mreži koju sada želi kupiti za čak 44 milijarde dolara pridružio se još 2009. godine te je do sada objavio oko 18.500 tvitova i jedan je od njenih najaktivnijih i najpopularnijih korisnika.

Elon Musk na Twitteru Musk je spreman odustati od Twittera ako ne dobije točne podatke?

Putem ove platforme često najavljuje novitete vezane uz Teslu i SpaceX, ali ponekad objavljuje kontroverzne tvitove zbog kojih je već bio kažnjavan te brojni njegovi tvitovi privlače veliku pažnju, komentare i druge reakcije pratitelja. A taj broj pratitelja konstantno raste.

U travnju ove godine kada je objavio tvit o najpopularnijim korisnicima ove društvene mreže imao je 81 milijun pratitelja čime se nalazio na osmom mjestu po broju pratitelja na Twitteru. S obzirom na to da se od tada puno pisalo o Musku, među inim i zbog najavljene akvizicije te mreže, broj njegovih pratitelja je rastao.

Elon Musk na Twitteru Twitterovi investitori tuže Muska i Twitter zbog pokušaja preuzimanja: "Prekršio je cijeli niz zakona"

Vjerojatnog budućeg vlasnika ove mreže sada prati 100 milijuna korisnika te je sada šesta najpopularnija osoba na Twitteru. Ispred njega nalaze se Christiano Ronaldo na petom mjestu, zatim četvrta je Rihanna, treća Katy Perry ispred koje se nalazi Justin Bieber, dok je Barack Obama i dalje nedodirljiv na prvom mjestu s više od 132 milijuna pratitelja.

Izvor: Digital Trends
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti