Facebook nedostupan za velik broj korisnika [AŽURIRANO]

Facebookovim stranicama trenutno nije moguće pristupiti iz većine zemalja svijeta, te se još uvijek ne znam točan razlog.

Zimo Zimo Zimo | 07.03.2012. / 08:28

Facebook nedostupan za velik broj korisnika [AŽURIRANO]

Facebookovim stranicama trenutno nije moguće pristupiti iz većine zemalja svijeta, te se još uvijek ne zna točan razlog.

Neki već navode kako se radi o hakerskim napadima Anonymousa, pošto je jučer uhićen glavni čovjek LulzSec hakerske skupine.

No da li je uzrok tome hakerski napad ili nešto drugo, saznat ćemo uskoro - nadamo se, a za to vrijeme, nemogućnost pristupa najvećoj društvenoj mreži potvrdili su i korisnici iz Francuske, Irske, Rumunjske, Velike Britanije, Grčke, Egipta, Njemačka (vojna baza), Nizozemska, Kosovo, i eto Hrvatska.

U grafu ispod vidljivo je kako su Facebookovi serveri nedostupni zadnjih 2 sata. Mi smo ga uspjeli 'natjerati' da radi preko US Proxya, ali je užasno spor i gotovo nemogući za bilo kakav rad. Nema riječi o ovim problemima niti na Twitteru Facebooka.

Ažurirano: Facebook je ponovo dostupan. Trenutno nismo uspjeli naći o kojem problemu se radilo, no neki su korisnici imali pristup Facebooku putem mobilnih uređaja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti