Facebook počeo testiranje kamere nalik na Snapchat s filterima i naljepnicama

Facebook ne prestaje s kopiranjem Snapchata...

Monika Nožić Monika Nožinić | 08.08.2016. / 16:21

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Budući da Facebook nije uspio kupiti Snapchat, ova društvena mreža pokušava imitirati neke njegove funkcije kako bi svoje korisnike što više zadržali na mreži.

Podsjetimo, Instagram (koji je u vlasništvu Facebooka) je nedavno pokrenuo svoju novu funkciju sličnu Snapchatu, pod nazivom Stories koja je, prema nekima, čak i bolja od samog Snapchata, a Facebook je sada počeo testiranje kamere koja je nalik na Snapchat s filterima i naljepnicama.

Korisnici koji budu testirali funkcije mogu očekivati sučelje nalik ovome na fotografiji, u kojemu možete dodavati naljepnice i filtere. O ovim se funkcijama nagađalo još prije nekoliko mjeseci, a sada su se počele i pojavljivati. Facebook uključuje i MSQRD pa ćete filtere i efekte moći postavljati direktno u kameru.

Ova je društvena mreža u svom priopćenju poručila da korisnici sve više dijele sadržaje te da im oni u tome žele pomoći. Nova se funkcija trenutno testira na Android i iOS platformama u Kanadi i Brazilu, a iz Facebooka nisu htjeli otkriti kada će opcija biti dostupna svim korisnicima.

Izvor: The Verge

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti