Hotel u kojem nema spavanja: Atari gradi hotele za gamere

Planira se otvoriti osam hotela koji će biti prepoznatljivi po dizajnu, ali i po unutrašnjosti koja će biti prilagođena ljubiteljima videoigara.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 28.01.2020. / 07:52

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Već ove godine trebala bi započeti gradnja prvog Atarijeva hotela namijenjena ljubiteljima videoigara u Phoenixu, a nakon toga namjeravaju izgraditi slične hotele i u Las Vegasu, Denveru, Chicagu i drugim gradovima. Ukupno je planirano osam hotela, a objavljene slike otkrivaju prepoznatljiv izgled s dominantnim Atarijevim logom na pročelju hotela koji izgleda prilično atraktivno. Ipak, posjetiteljima bi najvažnije trebalo biti ono što se nalazi unutra.

Atari VCS Povratak legendarne konzole: Novi Atari skuplji je od PlayStationa i Xboxa

Iz Atarija kažu da će ovo biti uzbudljivi novi koncept i dosad nedoživljena gamerska destinacija koja povezuje jedinstveno iskustvo smještaja s legendarnim brendom. U njima će na svoje doći ljubitelji videoigara svih žanrova i godina, a poseban naglasak stavlja se na posljednje tehnologije proširene i virtualne stvarnosti. Također, prilikom dizajna hotela razmišljat će se i o esportu pa će se u njima moći i ugostiti ekipe i održavati turniri.

Trenutačno nije poznato kakve će još pogodnosti za ljubitelje videoigara imati novi hotel, no nije teško pretpostaviti da će se u sobama nalazi gamerska računala ili igraće konzole. Osim u videoigrama, posjetitelji će moći uživati i u bazenima, teretani, restoranima, pa čak i u kinodvorani.

Slika nije dostupna Iz kompanije Atari stiže šilterica s Bluetooth zvučnicima

Atari će u ovom projektu surađivati s GSD Groupom, kompanijom True North Studio, ali i s Woz Innovation Foundationom, čiji je suosnivač legendarni Steve Wozniak. Budimo realni, koliko će biti cool odsjesti u Atariju, komentirao je jedan od partnera na projektu Napoleon Smith III. Dodao je da taj brend povezuje nostalgiju i retro s modernim, a upravo su to tražili prilikom razmišljanja o gamerskom hotelu.

Izvor: Engadget

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti