Hrvatski esport tim u borbi za milijun dolara na prestižnom turniru u Berlinu

Hrvatska esports organizacija CR4ZY sa svojim CS:GO timom ostvarila ulazak na StarLadder Major Berlin 2019.

Martina Čizmić | 22.08.2019. / 07:41

Esport tim Cr4zy (Foto: StarLadder.com)

Esports je globalni fenomen i najbrže-rastuća industrija koja je probila granicu od dvije milijarde dolara prihoda. A da i Hrvatska prati globalne trendove, zaslužna je hrvatska esports organizacija CR4ZY koja je sa svojim CS:GO (CounterStrike Global Offensive) timom ostvarila povijesni uspjeh, plasiravši se u završnicu StarLadder Berlin Major-a, najvećeg esport natjecanja na svijetu.

Put do završnice najvećeg esport natjecanja na svijetu, zahtijevao je prolazak kroz zahtjevno kvalifikacijsko natjecanje Minor u kojem je CR4ZY uvjerljivo savladao sve momčadi, od kojih su neke i svijetski CS:GO prvaci kao esport organizacija Fnatic.

StarLadder Berlin Major natjecanje održava se od 23. kolovoza do 09. rujna u Mercedes-Benz Areni u Berlinu. Natjecanje ima nekoliko faza u kojoj će se najbolji svijetski esport CS:GO timovi boriti za nagradni fond vrijedan milijun dolara.

Igranje na StarLadder Berlin Major natjecanju, ostvarenje je sna svakog profesionalnog esport igrača. Taj rezultat nije došao preko noći već je rezultat rada cijele esport organizacije CR4ZY koja uključuje stručni stožer koji upravlja CS:GO timom, ali i marketinško-produkcijski tim koji cijelo vrijeme provodi sa timom, stvarajući zanimljiv sadržaj koji privlači mlade ljude.

Između putovanja po svijetu i sastanaka sa investitorima i sponzorima, uspjeli smo uhvatiti Antonia Meića, direktora CR4ZY organizacije.

Biti CEO esport organizacije CR4ZY najbolji je posao koji sam imao. Cijeli tim je naporno radio kako bi se kvalificirali na najveće esport natjecanje StarLadder Berlin Major. Ovaj rezultat je odlična prilika za našu organizaciju, ali i za cijelokupnu esport zajednicu u Hrvatskoj i regiji, rekao je Meić. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti