Problem očito nije bio ozbiljan: Facebookovi servisi polako se vraćaju u normalu

Korisnici su već razvili sistem - ako neki od Facebookovih servisa ne radi, okrenu se Twitteru.

Martina Čizmić | 08.10.2021. / 21:15

Facebookovi servisi polako se vraćaju u normalu nakon što su, u petak nešto poslije 20 sati, korisnici počeli masovno prijavljivati probleme, što je mnoge podsjetilo na veliki ispada od prije nekoliko dana, zbog kojeg su Facebook i njegovi servisi bili nedostupni u cijelom svijetu punih šest sati.

Pornografija na računalu (Foto: Getty Images) Što ste radili kad su pali Facebook i Instagram? Mnogi su se zabavljali na - PornHubu

Slika nije dostupna Kome trebaju Facebook i WhatsApp? Milijuni se okrenuli Signalu, Viberu i Telegramu

Facebook Kolaps Facebooka, Instagrama i WhatsAppa trajao satima, prve znakove života počeli su davati tek oko ponoći

Korisnici diljem svijeta navodili su kako na Facebooku i Instagramu ne mogu objavljivati ništa, poruke na Messengeruile su prolaze, ali samo ako su u tekstualnom obliku, a problema je bilo i s WhatsAppom jer su se korisnici žalili da ne mogu otvoriti aplikaciju na mobilnim uređajima i slati poruke.

Već uobičajeno, na stranicama koje pokazuju koliko je Facebookova platforma zdrava pisalo je da nema nikakvih problema, ali su se zato javili iz Facebooka na Twitteru. 

Isto su javili i iz Instagrama i napisali dobro poznatu poruku. 

Znamo da neki od vas imate problema s korištenjem Instagrama. Žao nam je i radimo što je brže moguće na popravku, napisali su na Twitteru.

Korisnici su se, pomalo navikli na ove probleme, odmah okrenuli Twitteru kako bi provjerili je li problem u njima ili u platformi.

Iako iz Facebooka još uvijek, službeno, nisu naveli što je uzrok posljednjih problema, čini se da su oni otklonjeni za veći dio korisnika. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti