Kako će izgledati budućnost tehnologije? Odgovore nudi prva regionalna gaming, web3 i metaverse konferencija u Hrvatskoj

Organizatori ističu kako će, po završetku konferencije, biti izdan i BLUEPRINT s najbitnijim zaključcima konferencije.

Martina Čizmić | 20.11.2022. / 12:06

Gaming, ilustracija (Foto: Pexels)

Zagreb će početkom prosinca ugostiti jedinstvenu konferenciju pod imenom Game Changer. Radi se o prvoj poslovnoj konferenciji koja iz kuta gaminga pokriva development, web3, eCommerce, animaciju, digital dizajn, AI & big data, blockchain, kriptovalute, kibernetičku sigurnost i buling, NFT kao i brojne druge teme i trendove.

Kako su istaknuli organizatori, razgovarat će se o krizi na kripto sceni, vraća li se priča o metaverzumu budućnosti u gaming, kakvi su NFT trendovi, kakvo izgleda gaming budućnost, i još mnogo toga što će otvoriti nove poglede na industrije budućnosti, a sve to kroz panele i prezentacije.

Zainteresiranima će svoje iskustvo i znanje prenijeti predavači iz poznatih tvrtki kao što su Infobip i Rimac, regionalna gaming dev tvrtka Nordeus objasnit nam otkud svi prihodi od igara, a je li esport sport ili ne, predstavit će Damir Martin i Zlatko Mateša

Oni će zainteresiranima predstaviti svoje case studije, interne priče s tržišta, predočiti trendove i smjer kojim se razvija ova izrazito financijski izdašna industrija te prezentirati koja su znanja, alati i vještine potrebni da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela.

Konferencija Game Changer održat će se u Z Centru u Zagrebu, točnije u prostoru Cinestar kina. 

Organizatori ističu kako će, po završetku konferencije, biti izdan i BLUEPRINT s najbitnijim zaključcima konferencije. 

Više informacija o predavačima, samoj konferenciji i kako sudjelovati, možete saznati na službenim stranicama

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti