King ICT dogovorio suradnju s NATO-om vrijednu 5 milijuna kuna

Ovaj posao vrijedan nešto više od 5 milijuna kuna potvrđuje da hrvatske tvrtke mogu sudjelovati i pobijediti na međunarodnim javnim natječajima.

Martina Čizmić | 08.05.2019. / 12:48

King ICT (Foto: King ICT)

Zagrebački King ICT potpisao je ugovor s NATO-ovom Agencijom za komunikacije i informaciju o implementaciji informatičke mrežne opreme u Nizozemskoj. Realizacija projekta odvijat će se u Den Haagu u trajanju od 2 mjeseca.

Osim velikog priznanja za stručnjake King ICT, kako ističu iz tvrtke, ovaj posao vrijedan nešto više od 5 milijuna kuna potvrđuje da hrvatske tvrtke mogu sudjelovati i pobijediti na međunarodnim javnim natječajima.

Uvjereni smo da će ugovoreni projekt potaknuti i druge hrvatske ICT tvrtke na sudjelovanje na sličnim međunarodnim natječajima. Sasvim sigurno imamo potrebno znanje i kompetencije u odnosu na konkurenciju, poručuju iz King ICT-a.

Ugovoreni projekt u sklopu je strategije daljnjeg širenja poslovanja Kink ICT-a na međunarodnim tržištima. Uz regionalna tržišta, u protekloj godini realizirali su i niz poslova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Velikoj Britaniji, Azerbajdžanu, Kuvajtu i Kataru, posebno u području kibernetičke sigurnosti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti