Investicijski fond koji je fokusiran uglavnom na StartUp tvrtke iz jugoistočne Europe poziva sve zainteresirane da se prijave za investicije do iznosa od 200 tisuća eura.

The LAUNCHub je nedavno proširio svoje investicijsko poslovanje na područje Slovenije i Ukrajine, koje su uz Hrvatsku, Bugarsku, Rumunjsku, Makedoniju i Grčku zemlje na investicijskoj mapi ovog fonda. Do sada, LAUNCHub je uložio ukupno tri milijuna eura u 35 tvrtki iz sedam zemalja takozvane SEE (South-East Europe) regije, s naglaskom, naravno na IT sektor. Snaga i stručnost fonda leži u iznimno kvalitetnom stručnom timu, koji specijaliziran za "ditigalno-tech sektor", kako se to navodi u pozivu za aplikaciju. Sve StartUp tvrtke koje svoje poslovanje baziraju na Internetu, e-trgovini, mobilnim platformama, digitalnim medijima, poslovanju "u oblaku", poslovnom softwareu, obrazovnim i(li) zdravstvenim tehnologijama pozivaju se da se prijave za novu rundu investicija.

Ovaj ciklus investicijskog kapitala namijenjen je tvrtkama, poručuju iz fonda, prvenstveno tvrtkama koje žele nešto veći iznos početnih sredstava, a gornja granica je 200 tisuća eura. Prijave su, zapravo, već počele 1. veljače, a krajnji rok za prijavu je 23. veljače 2014. StartUp tvrtke koje će biti izabrane u, uvjetno rečeno, drugi krug, biti će pozvane na četverodnevni produženi vikend krajem ožujka u Sofiji, gdje će imati prigodu predstaviti svoje planove i vizije, održati će se treninzi uz mentore i na kraju će biti odabrani oni koji će u zamjenu za udio u kompaniji dobiti investicijsku potporu. Svi oni koji se prepoznaju u ovome, prijavu za LAUNCHubove financijske potpore mogu obaviti ovdje. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju