Ljubitelji FIFA-e ponovno mogu odmjeriti snage u ime omiljenih klubova HNL-a u novoj sezoni e-Lige

Kvalifikacijske utakmice igrat će se od 6. travnja do 18. travnja, razigravanje počinje 21. travnja i traje do 30. svibnja, a veliko finale Hrvatski Telekom e-Lige održat će se 5. lipnja 2021. godine.

Martina Čizmić | 24.03.2021. / 16:32

Nogomet (Foto: Getty Images) (Foto: Getty Images)

Ljubitelji videoigara i nogometa odlično su prihvatili prvu sezonu e-Lige pa su iz Hrvatskog Telekoma najavili novu sezonu u kojoj će sudjelovati čak osam klubova: Dinamo, Osijek, Rijeka, Lokomotiva, Gorica, Istra, Šibenik i Varaždin.

Kako su istaknuli prilikom najave, prijave za sudjelovanje u drugoj sezoni esport natjecanja u kojem svi nogometni zaljubljenici mogu odmjeriti snage i znanje igrajući FIFA-u 21 na PlayStation 4 ili PlayStation 5 konzoli i natjecati se u ime svog omiljenog domaćeg nogometnog kluba, otvorene su od danas i traju do 3. travnja. U natjecanju može sudjelovati maksimalno 1024 sudionika, podijeljenih u dvije skupine, a nakon kvalifikacijskih i playoff utakmica bit će poznata imena četvero najboljih koji će se natjecati za glavnu nagradu u iznosu od 10.000 kuna, dok će drugoplasirani osvojiti 5.000 kuna, trećeplasirani 2.000 kuna, a četvrtoplasiranog očekuje nagrada u iznosu od 1.000 kuna.

Kvalifikacijske utakmice igrat će se od 6. travnja do 18. travnja, razigravanje počinje 21. travnja i traje do 30. svibnja, a veliko finale Hrvatski Telekom e-Lige održat će se 5. lipnja 2021. godine. Svakog tjedna natjecatelji će putem društvenih mreža moći osvojiti vrijedne i atraktivne nagrade, među kojima su i PlayStation 5, specijalizirani gaming monitor, dresovi i vaučeri za igre.

Izuzetno smo zadovoljni prošlom sezonom Hrvatski Telekom e-Lige. Bio je to prvi iskorak Hrvatskog Telekoma u esport industriju te smo u vrlo kratkom roku privukli 900 igrača, a u ovoj sezoni očekujemo još više uzbuđenja i atraktivnih utakmica koje će nam biti odlična uvertira u željno iščekivano Europsko prvenstvo u nogometu. Uvođenjem prve komercijalne 5G mreže u Hrvatskoj te kontinuiranim investicijama u razvoj i širenje optičke infrastrukture, Hrvatski Telekom smješta Hrvatsku uz bok najnaprednijim zemljama, a gaming zajednici, zahvaljujući vodećoj mreži, omogućava vrhunsko korisničko iskustvo, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskoga Telekoma.

Podsjetimo, u prošlogodišnjoj Hrvatski Telekom e-Ligi odigrana su ukupno 362 susreta u kojima je postignuto 2111 golova, a utakmice je pratilo više od 400 tisuća gledatelja putem YouTube i Facebook kanala.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti