Musk na Twitteru ismijao WhatsApp: Novi emotikon uz koji dolazi besplatno hakiranje telefona

Šef Tesle na sebi svojstven način pecnuo je WhatsApp (a i Facebook, na kojem je obrisao svoj profil).

Martina Čizmić | 07.02.2020. / 09:58

Elon Musk (Foto: Getty)
Elon Musk (Foto: Getty) (Foto: Getty)

Posljednjih tjedana WhatsApp se našao na tapeti što zbog informacije da su upravo preko te aplikacije za dopisivanje koja se hvali čvrstom enkripcijom hakirali Jeffa Bezosa, što zbog niza sigurnosnih propusta.

WhatsApp i društvene mreže (Foto: Getty Images) Otkriven katastrofalan sigurnosni propust u WhatsAppu, evo što morate odmah učiniti

Iako je očito da WhatsApp baš i nije toliko sigurna aplikacija za dopisivanje kao što to u Facebooku tvrde, milijuni ljudi diljem svijeta i dalje ju koriste.

No ne i Elon Musk. Šef Tesle na sebi svojstven način pecnuo je WhatsApp (a i Facebook, na kojem je obrisao svoj profil).

Naime, na svom je Twitteru objavio slike novih emotikona koji bi trebali predstavljati robota, a koji će se pojaviti tijekom ove godine. Uz komentar "novi emotikoni", dodao je i "posljednji dolazi s besplatnim hakiranjem telefona". Upravo je taj posljednji emotikon iz WhatsAppa.

Iz Facebooka i WhatsAppa nisu reagirali na tu provokaciju, a brojni Muskovi pratitelji priključili su se ismijavanju WhatsAppa i njegova koncepta "sigurnosti".

WhatsApp (Foto: AFP) Je li tako hakiran Bezos? Pronađeno čak 7 opasnih sigurnosnih propusta u WhatsAppu

Slika nije dostupna Facebook o hakiranju Bezosa: Nismo mi krivi, WhatsApp je siguran, pitajte Apple

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti