Nema više Pauze: Glovo preuzeo njihovo cjelokupno poslovanje u Hrvatskoj

Korisnici nisu automatski prebačeni u Glovo, već to moraju napraviti sami.

Martina Čizmić | 02.07.2021. / 08:13

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

S prvim danom srpnja na hrvatskom tržištu dostave hrane došlo je do nekih promjena. Popularni servis Pauza prestala je dostavljati narudžbe, a svoje je poslovanje prenijela na Glovo. 

Kako su istaknuli iz Glova, Pauza je zaustavila svoje poslovne operacije i cijeli sadržaj njihove aplikacije i web stranice već je prebačen na Glovo. Korisnici koji uđu na Pauzinu aplikaciju bit će preusmjereni na Glovo kroz personalizirane linkove i moći će se jednostavno registrirati na Glovo u svega nekoliko koraka. Korisnici Pauzine web stranice bit će preusmjereni na Glovo web stranicu.

Naglasili su kako su svi restorani koji su bili dostupni na Pauzi, uključujući McDonald’s, Ali Kebabu i KFC, dostupni i na Glovu kako bi Pauzini korisnici i dalje mogli uživati u omiljenoj hrani, piću i desertima. 

Platforme za dostavu na zahtjev izvrsno su prihvaćene na hrvatskom tržištu i drago nam je što smo i mi dio tog uspjeha. U vrlo kratkom periodu, od najave akvizicije do same realizacije, predano smo radili na tome da korisnicima omogućimo jednak izbor hrane koji su imali na Pauzi, ali i više od toga. Uvjereni smo da ćemo spajanjem sadržaja i operativne ekspertize obiju aplikacija moći korisnicima ponuditi puno bolje iskustvo i u konačnici ukupno korisničko iskustvo, izjavio je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Podsjetimo, Glovo je u svibnju ove godine najavio niz zasebnih sporazuma o akviziciji s grupom Delivery Hero s ciljem širenja portfelja u Srednjoj i Istočnoj Europi (CEE). Sporazum je obuhvatio sedam zemalja u regiji u kojima je Delivery Hero poslovao - Rumunjska, Bugarska, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina te Hrvatska. Glovo je tako akvizirao brend Foodpanda u Rumunjskoj i Bugarskoj, brend Donesi u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te brend Pauza u Hrvatskoj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti