Nova sezona popularne regionalne esport lige donosi još više uzbuđenja

Ovogodišnja A1 Adria League powered by ESL donosi i neka nova iznenađenja.

Martina Čizmić | 24.04.2019. / 12:44

Finale A1 Adria League u LoL (Foto: A1 Adria League/Facebook) (Foto: A1 Adria League/Facebook)

Ljubitelji esporta uskoro dolaze na svoje jer počinje nova sezona A1 Adria League powered by ESL. Prijave za sudjelovanje počinju već početkom svibnja, a treća sezona službeno starta sredinom mjeseca.

A1 Hrvatska i ESL su za 2019. pripremili nekoliko iznenađenja – igrači će u čak dvije sezone (treću i četvrtu) imati priliku osvojiti 30 tisuća eura igrajući dvije PC i dvije mobilne igre.

Treća sezona igra se online bez LAN finala, a sve kao uvod u četvrtu sezonu u drugom dijelu godine. To znači da će igrači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije nakon ljetne stanke imati priliku formirati nove timove ili napraviti potrebne izmjene. Obje sezone uključivat će otvorene kvalifikacije, a više informacija o kvalifikacijskom procesu te ostalim detaljima bit će objavljeno početkom svibnja.

Nakon što je drugu sezonu s više od tisuću natjecatelja i oko 2300 mečeva pratilo čak 140 tisuća entuzijasta, očekuje se još uzbudljivija esport godina – dvije sezone, četiri igre, jedno LAN finale i 30.000 eura s otvorenim kvalifikacijama u kojima svatko ima priliku sudjelovati!

Pred nama je dug put od kvalifikacija do LAN finala u studenom, a njega samo najbolji mogu uspješno proći. Svi koji su spremni na ovaj regionalni esport izazov neka budu spremni i za prijave koje će biti otvorene za otprilike tjedan dana. Stay tuned, više detalja o igrama i kalendaru natjecanja donosimo uskoro, poručuju iz A1 Hrvatska i ESL-a.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti