Objavljen datum izlaska dugoočekivanog novog nastavka Serious Sama

Iz Croteama su na sebi svojstven način najavili točan datum izlaska Serious Sam 4.

Martina Čizmić | 08.08.2020. / 11:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Ljubitelji Serious Sama i Planeta Badass morat će se strpiti još malo prije no što zaigraju četvrti nastavak ove tražene igra hrvatskog Croteam studija.

Slika nije dostupna Serious Sam se vraća: Nova inačica popularne Croteamove igre dolazi već ovog ljeta

Iako je originalno bilo najavljeno da će Serious Sam 4 biti dostupan na Stadiji u kolovozu, iz Croteama su na sebi svojstven način objavili kako je datum izlaska pomaknut na kraj rujna, točnije 24. rujna.

Iako iz Croteama nisu otkrili zašto je datum izlaska pomaknut, činjenica da je cijelo proljeće proteklo u znaku pandemije koronavirusa i rada od kuće, vjerojatno je utjecalo na pomicanje roka. A i ovo će biti prva igra koju hrvatski studio radi za Googleov gaming servis Stadia (ali će biti dostupan i na Steamu), pa vjerojatno "peglaju" posljednje detalje.

Ekipa Croteama na Reboot InfoGameru (Foto: Croteam) Već 25 godina rade videoigre u Hrvatskoj, imaju svjetske hitove i ne planiraju tako skoro stati

Ekipa Croteama na Reboot InfoGameru (Foto: Croteam) Najbolje pojačanje Googleova gaming servisa: Jedan od osnivača Croteama prešao u Stadiju

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti