Serious Sam se vraća: Nova inačica popularne Croteamove igre dolazi već ovog ljeta

Iz Croteama su otkrili kako će igrači moći uživati u "tisućama i tisućama, stotinama tisuća" neprijatelja odjednom.

Martina Čizmić | 21.05.2020. / 10:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Hrvatska uspješnica među videoigrama, Serious Sam dobit će novu inačicu već ovog ljeta. Točnije, Serious Sam 4 trebao bi biti dostupan na Steamu i, po prvi put, Googleovoj platformi za streaming videoigara Stadia, tijekom kolovoza.

Ekipa Croteama na Reboot InfoGameru (Foto: Croteam) Najbolje pojačanje Googleova gaming servisa: Jedan od osnivača Croteama prešao u Stadiju

Kako su objavili iz Croteama, igrači će moći uživati u "kaosu na nikad viđenim nivoima" u Serious Sam 4, koji bi trebao poslužiti kao prethodnica cijele Serious Sam serije.

Probijajte se kroz nevjerojatan broj Mentalovih pomagača, uključujući Headless Kamikaze, Beheaded Rocketeer, Kleer, Scrapjack, Werebull i Khnum. Odmjerite snage s potpuno novim neprijateljima i čudovištima poput Processed, Belcher, Zealot i više, stoji u objavi na stranicama Croteama.

Iako iz Croteama ne otkrivaju previše pojedinosti o samoj igri, iz nekoliko promotivnih videa koje su objavili da se zaključiti kako će Serious Sam 4 biti još luđi od prethodnih verzija.

Tako igrači mogu očekivati "tisuće i tisuće, stotine tisuća" neprijatelja na ekranu u istom trenutku, otkrio je Dean Sekulić iz Croteama govoreći o novom "legion sistemu".

To je jedan od sustava koji smo zapravo razvili za Seroius Sam 4. Imamo neke nivoe na kojima će biti toliko neprijatelja. Zaista smo ugodno iznenađeni njihovom brzinom, jer smo se nadali da bismo mogli imati oko 10 tisuća neprijatelja, a sad smo ostvarili puno veće brojeve, dodaje Sekulić.

Osim novih i sve brojnijih neprijatelja, igrači će moći uživati i u novim oružjima, ali i već dobro poznatim klasicima.

Ekipa Croteama na Reboot InfoGameru (Foto: Croteam) Već 25 godina rade videoigre u Hrvatskoj, imaju svjetske hitove i ne planiraju tako skoro stati

Inače, Serious Sam serijal sljedeće godine slavi 20 godina od lansiranja prve igre pa vjerujemo da ekipa u Croteamu sprema posebno iznenađenje za vjerne igrače i obožavatelje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti