Otvoren Reboot InfoGamer - Ljubitelji igara čekali u redu otvaranje vrata

Reboot InfoGamer otvoren je svaki dan od 10 do 20 sati, a završava u nedjelju 26. studenog velikim finalom regionalnog turnira eSport – VIP Adria League.

Martina Čizmić | 21.11.2017. / 12:36

Galerija

Reboot InfoGamer i službeno je otvorio vrata ljubiteljima igara svih vrsta. Zanimljivo je bilo vidjeti red posjetitelja koji mirno čekaju na ulazak u paviljone u kojima se InfoGamer održava do 26. studenog.

Iskusniji posjetitelji odmah su se po ulasku uputili prema najzanimljivijim igraćim postajama – onima na kojima se igraju PlayStation igre. Međutim, kako su sva slobodna mjesta brzo popunjena, hostese su ljubazno usmjeravale posjetitelje na druge dostupne igre, no brojni su igrači odlučili ostati i gledati druge kako igraju i davati komentare sa strane.

Neki mlađi posjetitelji sa sobom su poveli i roditelje i pod njihovim budnim okom isprobavali igre koje se nude za igranje.

Međutim, najveću su pozornost privukli giveawayi, odnosno podjela poklona i sponzorskih majica koja se događa svakih dvadesetak minuta na velikoj pozornici paviljona 8.

Organizatori su zadovoljni interesom koji vlada za ulaznicama, ali ističu i kako gameri i ljubitelji igara ne moraju čekati vikend da isprobaju sve što Reboot InfoGamer nudi.

Pozivamo ih da dođu i tijekom tjedna kako bi vidjeli što se sve nudi, ali i sudjelovali u nagradnim igrama koje se odvijaju cijeli dan. U poslijepodnevnim satima na velikoj pozornici VIP Adria League mogu vidjeti, porazgovarati i fotografirati se s našim YouTube gamerima, ističu organizatori.

A za one kojima su klasične igre draže, tu je i cijeli niz različitih igara na pločama koje možete sa svojom ekipom isprobati u paviljonu 11.

Posebna su poslastica LARP-ovi, odnosno igre u kojima igrači igraju različite uloge. Tako mogu uskočiti u ulogu talijanskog mafijaša ili Vikinga, a tijekom vikenda i u ulogu nekog od likova iz Star Warsa odnosno Harryja Pottera.

Oni nostalgični mogu, zahvaljujući riječkom Peek&Poke, odigrati neke od igara na automatima i vratiti se u 80-e i 90-e godine, ali i pogledati izložbu starih računala i mobitela.

A svima onima koji žele raditi u industriji videoigara ovo je izvrsna prilika da upoznaju domaće i regionalne studije i porazgovaraju s predstavnicima studija. Kako su nam neki od njih rekli, uvijek su otvoreni za razgovor i stalno traže nove ljude.

Podsjetimo, Reboot InfoGamer otvoren je svaki dan od 10 do 20 sati, a završava u nedjelju 26. studenog velikim finalom regionalnog turnira eSport – VIP Adria League.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti