Facebook ponovno radi, nakon što nije bio dostupan korisnicima diljem svijeta

Na Downdetectoru u kratko je vrijeme zabilježeno gotovo osam tisuća prijava problema, no nakon 14 sati situacija se, čini se, riješila.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 14.02.2024. / 13:38

Palac dolje (Foto: Getty Images)

Korisnici diljem svijeta prijavljuju probleme s Facebookom. Downdetector otkriva da društvenoj mreži ne mogu pristupiti korisnici od Azije do SAD-a, uključujući i Hrvatsku. Najveći broj pritužbi odnosi se na potpunu nedostupnost te mreže na webu, odnosno prilikom otvaranja Facebooka prikazuje se samo prazni, tj. bijeli ekran. U kratko vrijeme Downdetector zabilježio je gotovo osam tisuća prijava ljutitih korisnika koji ne mogu pristupiti toj društvenoj mreži.

Instagram, Facebook i Messenger Jeste li se danas dopisivali putem Facebooka? Korisnici u Hrvatskoj žale se na probleme s Messengerom

Osim s Facebookom, problemi su zabilježeni i s Messengerom. Dio korisnika kaže kako im i Messenger prikazuje bijeli ekran, dok drugi dobivaju obavijesti o porukama, no one im se ne prikazuju unutar same aplikacije. Što se tiče Facebooka na mobilnim uređajima, nema prijava o bijelom ekranu, dok na webu ne radi ni na jednom od popularnih preglednika internetskih stranica.

Iz Mete još nisu komentirali problem, no jasno je da užurbano rade na njegovu otkrivanju, odnosno rješavanju kako bi društvena mreža ponovno postala svima dostupna.

Dodano 14.20

Čini se kako je problem uglavnom ili u potpunosti riješen. Facebook je ponovno dostupna i na webu, a broj prijava na Donwdetectoru pao je na samo 13 nešto nakon 14 sati. Još nema informacija o uzrocima problema. 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti