Online kvalifikacije za veliko esport natjecanje ESL FIFA 20 CHALLENGE presented by A1 & PlayStation započinju u subotu, 2. studenog.

ESL, A1 i PlayStation pozivaju sve ljubitelje esporta i najpopularnije sportske videoigre na svijetu da se uključe u kvalifikacije za FIFA 20 Challenge, koji će se kroz prva dva vikenda u studenom igrati na https://play.eslgaming.com/fifa/playstation.

Natjecanje je namijenjeno isključivo igračima iz Hrvatske, donja dobna granica je 3 godine, a jedan od glavnih uvjeta za sudjelovanje je spremnost na fair play.

Reboot InfoGamer Awards (Foto: Reboot) Dodijeljene prve Reboot InfoGamer Awards, a pobjednici su...

Ukupno četiri kvalifikacijska turnira igrat će se prije velikog online finala, i to prema sljedećem rasporedu:
Kvalifikacije 1: subota, 2. 11. 2019. u 16 sati - Single Elimination (na ispadanje)
Kvalifikacije 2: nedjelja, 3. 11. 2019. u 16 sati - Single Elimination (na ispadanje)
Kvalifikacije 3: subota, 9. 11. 2019. u 16 sati - Single Elimination (na ispadanje)
Kvalifikacije 4: nedjelja, 10. 11. 2019. u 16 sati - Single Elimination (na ispadanje)

Po dva najbolja igrača iz svakog kruga kvalifikacija igrat će u velikom online finalu u ponedjeljak, 11. studenog 2019. od 18:30 i natjecati se za nagradni fond od 1000 eura. Pobjednik odnosi nagradu od 500 eura, drugoplasirani nagradu od 350 eura, a treći na ljestvici 150 eura.

Finale će se, osim na službenoj ESL internetskoj stranici, moći pratiti i na kanalima A1 Adria Lige.

ESL FIFA 20 Challenge presented by A1 & PlayStation izvrsna je priprema igrača i ljubitelja esporta za Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 koji će se održati od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom velesajmu. U sklopu dosad najatraktivnijeg izdanja jednog od najpopularnijih gaming sajmova u svijetu, A1 će ove godine čitav jedan dan posvetiti najpopularnijoj igri u stvarnom i virtualnom svijetu - nogometu.

A1 Community Stage (Foto: A1) Najveće YouTube zvijezde u regiji na Reboot InfoGameru

"Podržavam sve esport inicijative. Drago mi je što sam dio projekta te imam priliku komentirati finale turnira ESL FIFA 20 Challenge Presented by A1 & PlayStation", izjavio je Ivan Rado, gamer i veliki obožavatelj FIFA serijala, tisućama pratitelja na Instagramu poznatiji kao Malajski Tapir.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju