Pogledajte najave: Ovo su fantastične igre u kojima će uživati vlasnici nove generacije PlayStationa

Sada napokon znamo kako će izgledati PlayStation 5, a poznate su nam i neke igre koje će se pojaviti krajem ove ili tijekom sljedeće godine.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 12.06.2020. / 10:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na neke od brojnih pitanja vezanih uz novu generaciju PlayStationa - poput izgleda same konzole, sinoć samo napokon dobili odgovor, no i dalje nam nisu poznate vjerojatno najvažnije informacije oko petice, poput cijene i datuma početka prodaje. Osim izgleda konzole, sinoć smo saznali i u kakvim će igrama uživati budući vlasnici PlayStationa 5 kada se pojave na tržištu krajem ove ili tijekom sljedeće godine.

Slika nije dostupna Sony predstavio čak dvije inačice PlayStationa 5, ali ne i kad će biti dostupne

Ono što karakterizira većinu prikazanih igara je fantastična grafika, bilo da je riječ o animacijama ili gameplayu te je jasno da s novom plejkom gamere čekaju sati i sati uživanja i zabave. Ipak, dok je za neke igre prikazan i gameplay, za igre poput nove generacije NBA 2K-a, nismo previše toga vidjeli, osim zakucavanja nove nadolazeće zvijezde Ziona Williamsona tako da do tijekom sljedećih mjeseci očekujemo nove informacije i videa.

Jedna od prvih igara koju su prikazali Spider-man: Miles Morales koji će se na tržištu pojaviti u isto vrijeme kada i sama konzola tako da će gameri već tijekom ovih zimskih blagdana moći uživati u novom naslovu iz serije Spider-Mana. Na svoje će doći i ljubitelji franšize Grand Theft Auto te će verzija GTA V za PS5 u prodaji pojaviti tijekom sljedeće godine.

Na plejku također stiže i Gran Turismo 7, mnogima omiljena automobilistička igra koja je na novom Sonyjevom hardveru još realnija, a osim na vizualnom, puno je rađeno i na audio dojmu poput zvukova pri mijenjanju brzine, škripe guma i slično.

PlayStation (Foto: AFP) Gameri neće biti oduševljeni: Šef Sonyja progovorio o cijeni PlayStationa 5

Zanimljive nove avanture uključuju i dobro poznate igre poput Ratchet & Clank: Rift Apart, zatim SackBoy: A Big Adventure, igre napravljene u stilu LittleBigPlaneta te Astro’s Playroom.

 

 

U nastavku pogledajte još neke igre koje je Sony sinoć prikazao - od igre fokusirane oko mačaka u cyberpunk svijetu Stray pa do Demon`s Soula i novog nastavka Hitmana i Resident Evila. U nekim slučajevima radi se o ekskluzivnim naslovima u kojima će moći uživati samo vlasnici PlayStationa 5, a na tržištu bi se trebali pojaviti krajem ove ili tijekom sljedeće godine. 

 

 Izvor: Venture Beat
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti