Pogledali ste sve što vrijedi na Netflixu? Sad se prebacite na videoigre

Posebno ističu kako će neke od tih mobilnih igara biti dostupne i kad nema veze na internet kako bi se korisnici mogli zabavljati i kad putuju ili im internet jednostavno ne radi

Martina Čizmić | 05.11.2021. / 11:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Baš kao što su nedavno najavili, u Netflixu su iskoristili postojeću platformu i korisnicima uz obilje video sadržaja ponudili i - mobilne videoigre.

Za sad korisnici koji Netflix gledaju putem Android mobilnih telefona i tableta, imaju na raspolaganju pet mobilnih igara - Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) i Teeter Up (Frosty Pop).

Slika nije dostupna Netflix kreće i s videoigrama: Igra Stranger Things stiže na Androide

Slika nije dostupna Netflix ulazi na potpuno novo tržište?

Kako su istaknuli, za igranje videoigara nije potrebna nikakva posebna oprema. Dovoljan je Netflix račun i Android mobilni telefon ili tablet. Korisnici će traku s igrama ugledati čim uđu u aplikaciju, a iz Netflixa ističu kako će igre biti ponuđene na različitim jezicima.

Također, igre će se moći igrati na različitim uređajima koji koriste isti Netflix račun, a ako je na računu postavljena roditeljska zaštita, ona će vrijediti i za videoigre.

Posebno ističu kako će neke od tih mobilnih igara biti dostupne i kad nema veze na internet kako bi se korisnici mogli zabavljati i kad putuju ili im internet jednostavno ne radi.

Baš kao i s našim serijama, filmovima i specijalima, želimo dizajnirati igre za svaku razinu igranja i svakog igrača, bez obzira jeste li početnik ili dugogodišnji gamer. I tek smo krenuli. Uzbuđeni smo što ćemo moći poboljšavati naše iskustvo igranja mobilnih videoigara, napisao je Mike Verdu, potpredsjednik za razvoj igara u Netflixu.

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti