Provjerite u koje vrijeme je najbolje objavljivati postove na društvenim mrežama

Obraćanje 'javnosti', znanima i neznanima putem društvenih mreža odavno nije svedeno samo na 'napiši i objavi', dapače, svaki servis ima svoja pravila, smjernice i logiku, ali jesmo li se ikada zapitali u koliko je sati najpametnije napisati nešto?

Zimo Zimo Tomislav Ćuto | 24.09.2013. / 11:32

Provjerite u koje vrijeme je najbolje objavljivati postove na društvenim mrežama

Obraćanje "javnosti", znanima i neznanima putem društvenih mreža odavno nije svedeno samo na "napiši i objavi", dapače, svaki servis ima svoja pravila, smjernice i logiku, ali jesmo li se ikada zapitali u koliko je sati najpametnije napisati nešto?

Ova infografika posebno bi mogla biti korisna onima koji se bave marketingom na društvenim mrežama, od kojih u konačnici očekuju povećanje potencijalnih mušterija ili, da sve svedemo u poslovne okvire, povećanje profita. Obrađeni su neki od najpopularnijih servisa, Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, LinkedIn i Blogger. Ako imate profil na nekom od navedenih ili ga namjeravate otvoriti, svakako preporučamo da provjerite kada ja najsvrsishodnije odraditi vaš osobni "urbi et orbi" u web dimenziji...

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti