Reboot se vraća uživo na Velesajam, ali u nešto drugačijem obliku i s novim iznenađenjima

Posebna je zanimljivost ovogodišnjeg finala i izdanje kolekcionarskih NFT-jeva u ograničenoj količini od 1.000 komada s 5 različitih motiva.

Martina Čizmić | 26.10.2022. / 14:13

Iva Ančić, Damir Đurović i Igor Duić (Foto: Zimo)

Nakon duge dvije godine Reboot se ponovno vraća uživo u Zagreb. No, ove godine u nešto izmjenjenom obliku. Za razliku od prethodnih godina, Reboot će se ove godine održati u obliku Games Weekenda, 12. i 13. studenog u paviljonu 8a Zagrebačkog Velesajma. 

Što očekuje posjetitelje najavio je organizator te suosnivač i direktor tvrtke Reboot, Damir Đurović.

Nakon tri preduge godine ponovno stupamo na scenu velikih spektakularnih live gaming događanja. Iako fizički znatno kompaktniji i vremenski kraćeg trajanja, Reboot Games Weekened powered by A1 neće razočarati. Pripremili smo atraktivna iznenađenja i gaming sadržaje s naglaskom na dosege tehnologije, pregled najvećih predbožićnih gaming blockbustera te uvid u sve snažniju i veću hrvatsku i regionalnu industriju videoigara. Ovaj poseban gejming vikend dokaz je da se live gejming događanja konačno počinju vraćati na velika vrata pa tako u 2023. godini očekujemo i comeback jednog od najvećih gejming sajmova Reboot InfoGamera powered by A1, u svojoj prepoznatljivoj, šarenoj i glasnoj megalomanskoj formi, istaknuo je Đurović. 

Aleksandar Gavrilović, Marijana Zagorac, Dubravka Štefanac Vinovrški i Damir Đurović Gaming industrija u Hrvatskoj zarađuje značajan novac, a koliko točno pokazat će veliko istraživanje

Tijekom ovog gamerskog vikenda održat će se i jubilarno, 10. finale A1 Adria League. Posjetitelji će tako tijekom dva dana moći uživo pratiti odmjeravanje snaga najboljih u igrama Brawl Stars, FIFA i CS:GO. Najbolji će podijeliti nagradni fond od čak 100 tisuća kuna.

Ove jeseni slavimo veliki, deseti jubilej A1 Adria League sa širokom regionalnom gejming zajednicom koju okupljamo. Veseli me mogućnost koju kao teleoperater imamo da radost svijeta videoigara putem sigurne, kvalitetne, stabilne i najveće optičke mreže dovodimo u domove korisnika diljem Hrvatske. Devet je sezona za nama koje su obilježili najpoznatiji naslovi čak devet videoigara, ali i iznos od ukupno uloženih 1.200.000 kuna koje smo osigurali kroz nagradne fondove. Veliki su to brojevi, ali velika je i naša želja da svoju ulogu lidera shvatimo na odgovoran način, i kroz svoj rad i projekte, doprinesemo sigurnosti svakog korisnika A1 mreže, bilo da je riječ o kibernetičkim prijetnjama ili osiguravanju fair playa u svijetu videoigara, izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija A1 Hrvatska.

Posebna je zanimljivost ovogodišnjeg finala i izdanje kolekcionarskih NFT-jeva u ograničenoj količini od 1.000 komada s 5 različitih motiva.

Gameri PVT Mole i Lavvek Lavvek i PVT Mole za Zimo: Treba mijenjati mindset ljudi, pa da shvate da se od gaminga može ugodno živjeti

Kako su pojasnili iz A1 Hrvatska, NFT-evi će obilježiti dugogodišnju suradnju s Rebootom, a napravljeni su u suradnji s regionalnim Hubom NEAR blockchaina kroz platformu h00kd koja omogućuje jednostavno generiranje NFT-eva za kompanije i evente.

Najsretniji posjetitelji vratit će se doma s digitalnom gejmerskom uspomenom, a moći će ih međusobno razmjenjivati. Kako je količina NFT-jeva A1 Adria League ograničena, fanovi će u posebnim aktivacijama u sklopu A1 chill zone na Reboot Games Weekendu Powered by A1 imati priliku osvojiti NFT kartice.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti