Rimac Nevera jurit će virtualnim cestama u PUBG: New State

Uz vožnju Neverom, igrači će u igri moći pronaći i vremenski ograničen "Rimac Crate" odnosno poseban paket dodataka za igru koji obuhvaća pet različitih boja Nevere.

Martina Čizmić | 10.01.2022. / 15:52

Rimac Nevera u PUBG: New State (Foto: Krafton, Inc)

 Želite li jurcati Rimac Neverom ulicama gradova i naganjati se s drugim vozačima, morat ćete izdvojiti par milijuna kuna ili pak zaigrati novu verziju popularne videoigre PUBG.

U suradnji s Krafton, Inc, grupom neovisnih studija koji razvijaju videoigre, Bugatti Rimac su oživili Rimac Neveru u virtualnom svijetu. Tako će igrači dugoočekivane futurističke igre PUBG: New State, moći sjesti za volan Never i "iskusiti" brzinu i snagu ovog hiperautomobila.

Slika nije dostupna Tko kaže da su hiperautomobili samo za trkaće piste? Pogledajte kako je Rimac svoju Neveru odveo na off road avanturu

Slika nije dostupna Mislite da vam je Rimac Nevera nedostižna? Razmislite ponovno!

Uz vožnju Neverom, igrači će u igri moći pronaći i vremenski ograničen "Rimac Crate" odnosno poseban paket dodataka za igru koji obuhvaća pet različitih boja Nevere.

Uzbuđeni smo zbog suradnje s jednom od najpopularnijih gaming tvrtki na svijetu. Kad su nam ispričali o svom futurističkom konceptu u videoigri, nije bilo dvojbe - Rimac Nevera savršeno se uklapa u takvu vrstu digitalnog okoliša. Veselimo se čitanju recenzija iz njihove zajednice i organizaciji online i offline aktivnosti u sljedećim mjesecima. Osjećamo kako bi ovo moglo biti uspješno dugoročno partnerstvo s izvrsnim rezultatima za obje strane, istaknula je Ela Buljat iz Bugatti Rimac.

Ovo je presudna suradnja za nas,a dodavanje Rimac Nevere u igru pomoći će naelektrizirati samo iskustvo i intenzitet igre za naše obožavatelje, istaknuo je izvršni producent PUBG-a, Minkyu Park.

Kako će Nevera izgledati u PUBG okruženju možete vidjeti u zanimljivom videu, a kakav je osjećaj voziti ju u virtualnom svijetu, iskusit će oni koji zaigraju novi PUBG nakon što Nevera uleti u igru sa sljedećom nadogradnjom, koja se očekuje već ovog mjeseca. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti