Svemirac Jaxon donosi sve esport vijesti na jednom mjestu

Aplikacija Jaxon omogućit će ljubiteljima esporta da se na jednom mjestu informiraju o svojim omiljenim videoigrama i turnirima.

Martina Čizmić | 06.07.2021. / 16:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ljubitelji esporta odsad imaju priliku na jednom mjestu pronaći sve vijesti o esport turnirima, videoigrama i događanjima. Aplikacija Jaxon tako na na zaslon njihovog pametnog telefona donosi najnovije komentare, uzbudljive priče s turnira te ekskluzivne intervjue o igrama koje mnogi vole, poput League of Legends, Fortnite, CS: GO, Dota2 i Valorant.

Korisnici u Jaxonu imaju mogućnost prilagodbe vijesti, sadržaja i formata koji žele, prateći kanale svojih omiljenih igara. Uz trending prijenos koji objedinjuje najvažnije esport vijesti u formatu cijelog zaslona te se fokusira na video sadržaje koji se mogu pratiti brzo, jednostavno i sigurno. Samo jednim potezom prsta, vrlo lako i jednostavno prebacuje se na kanale omiljenih igara gdje je u namjenskom kanalu naveden odgovarajući sadržaj. Integrirana funkcija kalendara omogućuje navijačima provjeru početka sljedećih turnira, ili kada će sljedeće esport zvijezde ponovno zaigrati.

Jaxon po prvi puta okuplja sve najnovije esport vijesti i sadržaje u jednu besprijekornu aplikaciju, što znači da obožavatelji nikada neće propustiti ažuriranja svojih omiljenih esport igara, turnira i igrača, tvrdi Peter Würtenberger, izvršni direktor updaya.

Svemirsko-tematizirani lik Jaxon bit će središnji dio aplikacije i branda kao element dizajna, influencer na društvenim mrežama, autor, savjetnik i izvanmrežna osobnost. Naime, Jaxon će na duhovit i informativan način podijeliti svoje mišljenje o aktualnim esport temama.

S obzirom da je esport danas globalni fenomen, obožavatelji žele pratiti najnovije vijesti i trendove. Uz povećanu potrebu za konzumiranjem relevantnog sadržaja, vrsta željenog sadržaja postaje šira i raznolikija. Uz prijenos turnira i raznih mečeva esport lige na platformama poput Twitcha i YouTubea, mnogi obožavatelji iskazuju želju za platformom koja objedinjuje i klasificira najuzbudljivija događanja esport svijeta. Upravo iz tog razloga, Samsung je razvio aplikaciju koja obožavateljima ažurno i relevatno donosi najnoviji esport sadržaj i vijesti. Na aplikaciji Jaxon uz pregled svih relevantnih vijesti i sadržaja, obožavatelji dobivaju i pažljivo odabrani sadržaj iskusnog uredničkog tima.

Iz Samsunga su otkrili i kako, u partnerstvu s tvrtkom upday (koja je napravila Jaxon) razmišljaju o partnerstvima s raznim izdavačima i esportašima. Za početak će odabrani influenceri, poput Medica (League of Legends), AndersOnFirea (CS: GO) i MitchMana (Valorant) svakog mjeseca plasirati dva ekskluzivna videozapisa.

Esport je strast za mnoge naše korisnike. Aplikacijom Jaxon stvorili smo mjesto gdje se ljubitelji esporta prateći najnovije vijesti i sadržaje o igrama osiguravaju da nikada ne propuste trenutak s turnira ili igrača koje vole. Svi mi koji igramo Fortnite i League of Legends svjesni smo koje uzbuđenje stvaraju igre i turniri, izjavio je Benjamin Braun, direktor marketinga u Samsung Europe.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti