TVZ-ovi esportaši obogatili vitrinu fakulteta s pet novih trofeja

Esportaši TVZ-a osvojili su pet trofeja na posljednjem izdanju Unisport ZG esports natjecanju.

Martina Čizmić | 08.03.2022. / 15:37

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Esport natjecanja sve su popularnija među studentima, pa je tako prošlog vikenda i službeno završeno posljednje izdanje Unisport ZG esports natjecanja na kojem su studenti Tehničkog veleučilišta u Zagrebu ostvarili zavidne rezultate.

Aktualni prvaci Good Gameovog Student Esports Tournamenta su kroz četiri mjeseca i više runda natjecanja potvrdili dobru formu s početka akademske godine te obogatili vitrine za trofeje na TVZ-u s još pet trofeja.

League of Legends tim Tehničkog veleučilišta u Zagebu se na kraju izborio za broncu, ali najavljuju popravak dojma na nacionalnom natjecanju, na kojem su prvi i aktualni prvaci.

Drugu broncu je TVZ osvojio u Hearthstone natjecanju, čiji je highlight bilo napeto polufinale protiv Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Jedino srebro je ove godine osvojeno u Pro Evolution Socceru, gdje su snage odmjerili TVZ i FER.

Za zlata u vitrinama Tehničkog veleučilišta u Zagrebu su ove godine odgovorne „pucačke“ snage TVZa. U finalima CS:GO i u Valroanta susreli su se Tehničko veleučilište u Zagrebu i Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina te odmjerili snage u klikanju. Svakako treba i spomenuti Rocket League tim koji je osvojio 4. mjesto na turniru, što je veliko razočaranje jer su prošle godine na istom natjecanju osvojili srebro, na Student Esports Tournamentu zlato te su aktualni nacionalni prvaci.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti