Uz pomoć "Felfija" udruzi 'Sedma od devet'' donirana hrana za životnje

Zahvaljujući gledateljima Nove TV koji su se fotografirali sa životinjama, odnosno uploadali svoje felfieje, prikupljeno je prvih 150 felfieja što je rezultiralo i prvom donacijom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 07.10.2015. / 17:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Naime, upravo zahvaljujući završenom prvom krugu prikupljanja felfieja, Nova TV je u suradnji sa Sparom donirala hranu za životinje udruzi ''Sedma od devet'' koja ima više od 200 udomljenih životinja.

Oko primopredaje poslastica za njihove štićenike pomogla je i bivša farmerica Kristina: Veseli me što u ime Nove TV mogu predati ovaj mali poklon da uveselimo s hranom i poslasticama naše životinje.
Petra Puvača iz udruge izjavila je: Hvala vam puno u ime Udruge za zaštitu životinja Sedma od devet, drago mi je da ste mogli doći na Međunarodni dan zaštite životinja i tako nas razveseliti. Puno nam to znači, udruge se financiraju isključivo od donacija tako da nam svaka pomoć dobro dođe.

No, ovo je samo početak jer ovom donacijom zatvoren je tek prvi krug prikupljanja felfieja. Svi koji se žele pridružiti ovoj društveno odgovornoj akciji i pomoći životinjama, imaju priliku dati svoj doprinos na način da pošalju svoje felfieje putem #FelfieHR, maila felfieHR@novatv.hr, ili ih pak mogu direktno objaviti na službenoj stranici Farme novatv.hr/farma.
Sve pristigle fotografije bit će objavljene na službenoj stranici showa, a najbolji će biti objavljeni i u posebnoj rubrici inMagazina ponedjeljkom.
Otkrij farmera u sebi i pomozi životinjama!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti