Verzija Xboxa za modno osviještene gamere stoji 10 tisuća dolara

Za oko 65 tisuća kuna dobijete Xbox s laserski ugraviranim prepoznatljivim uzorkom Guccija, posebnim kontrolerima i kutijom.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 15.11.2021. / 10:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

O ukusima i modi ne treba previše raspravljati. Neki su tako spremni platiti jako veliki novac kako bi na majici ili hlačama nosili logo određenog brenda, a upravo za takve, kako se to kaže - modno osviještene, Microsoft je pripremio posebnu verziju svog Xboxa.

Slika nije dostupna Zaista nije bila prvotravanjska šala: Microsoft predstavio - frižider Xbox

Ovaj model igraće konzole (modela Series X) napravljen je u suradnji s Guccijem i, naravno, jasno je kako nije namijenjen za sve, već samo za gamere s dubljim džepom. Bit će dostupno samo 100 komada ove konzole, a usprkos cijeni od čak 10 tisuća dolara, ne treba sumnjati da će se ta ograničena serija brzo rasprodati.

Da je riječ o Xboxu s potpisom Guccija otkriva prepoznatljivi uzorak s kojim je prošarano kućište konzole, kao i logo Guccija na dva kontrolera koja se isporučuju s konzolom. No sama konzola i kontroleri, koliko god da su atraktivni i drukčiji, mnogima neće biti toliko zanimljivi kao posebna torba u kojoj se isporučuju. Napravljena u retro stilu, s Guccijevim uzorkom, crvenim i plavim crtama te velikim znakom Xboxa sigurno će privući pažnju ljubitelja mode te će zauzeti vidljivo mjesto na njihovim policama.

Xbox (Foto: Microsoftov servis za streamanje videoigara stiže i na Xbox

Ako zaista želite potrošiti oko 65 tisuća kuna na dizajnerski Xbox, za to ćete trebati otići u jednu od Guccijevih trgovina u New Yorku, Londonu, Milanu, Berlinu i još nekoliko gradova jer bi od ovog tjedna trebale biti dostupne samo na tim mjestima.

Izvor: Games Radar
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti