Šef Twittera Elon Musk je na sebi svojstven način korisnicima te društvene mreže otkrio kako i oni mogu zaraditi na svojim korisničkim računima. Musk je to učinio objavom preslika zaslona svojeg profila i uz komentar, Samo odaberite unovčavanje u postavkama.

LeBron James LeBron ne želi dati 8 dolara mjesečno: Bogataši odbijaju plaćati pretplatu na Twitteru

Podsjetimo, Musk je 13. travnja najavio rebranding značajke "super pratitelja" (Super Followers) u "pretplatu" (Subscription) koja korisnicima omogućuje pretplatu na ekskluzivni sadržaj kreatora sadržaja na Twitteru, a prema spomenutoj objavljenoj preslici zaslona, čini se da i sam Musk ima 24.700 pretplatnika.

Musk je isto tako ranije rekao da će oni koji se pretplate na njegov profil, za 4 dolara mjesečno, moći svakih nekoliko tjedana imati mogućnost postaviti mu bilo kakvo pitanje. Drugim riječima i primjenom elementarne matematike, Musk po toj računici zarađuje mjesečno 98.800 dolara samo od pretplate korisnika na Twitteru, a u njegovom slučaju skoro pa da doslovce vrijedi ona narodna - ni or'o, ni kop'o.

Elon Musk Musk je preuzeo Twitter za 44 milijarde dolara, a evo koliko vrijednost kompanije iznosi sada

Twitterovi kreatori sadržaja tako mogu putem "pretplata" naplaćivati pratiteljima svojeg korisničkog računa ekskluzivni sadržaj, uključujući duge objave, dugotrajne videozapise i prostore samo za pretplatnike. Pretplatnici bi također dobili posebne bedževe, koji su trenutno vrlo veliki hit na Twitteru. Pogledajte primjerice samo nepotrebnu i besmislenu zavrzlamu koju je Musk stvorio oko plavih kvačica.

Izvor: Business Insider

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju