Želite naučiti raditi videoigre? Inkubator PISMO u Novskoj poziva sve zainteresirane da se jave

Nova edukacija u Unreal Enginu traje 3 mjeseca, i polaznici teorijski dio predavanja mogu pratiti online, dok se praktični dio provodi u Novskoj.

Martina Čizmić | 09.09.2022. / 16:36

Inkubator PISMO u Novskoj (Foto: Inkubator PISMO)

Svi oni koji žele naučiti izrađivati videoigre u Unreal Engine 5, sad imaju priliku. Naime, Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Novska, organiziraju edukaciju koja je potpuno besplatna za polaznike ukoliko koriste sustav dodjele vaučera. Uz već postojeće programe Unity i Blender, ovo je novi smjer edukacija koji se uvodi u Novskoj.

Unreal Engine 5 jedan je od najraširenijih alata za stvaranje videoigara, zahvaljujući kojem su nastale svjetski poznate videoigre Fortnite i Valorant. Na edukaciji koja traje 350 sati, polaznici će savladati osnove i steći neophodne vještine za razvoj, kao i za daljnje usavršavanje u izradi videoigara. U edukaciji se koriste zanimljivi praktični primjeri koji će pomoći polaznicima da razviju programerski način razmišljanja te osmisle sadržaj za vlastitu videoigru.

Gaming kamp u Inkubatoru PISMO Izazov prihvaćen: Nova generacije polaznika gaming kampa stvara vlastite videoigre

Cilj edukacije je upoznati buduće developere s Unreal Engineom uz izradu sadržaja korištenjem najnovijih tehnologija i opreme koju posjedujemo u Inkubatoru, primjerice motion-capture studio, fotogrametrijski studio, te ostala oprema virtualne i proširene stvarnosti, poručili su iz POU Novska i Inkubatora PISMO koji se posljednjih godina prometnuo u predvodnika gaming edukacija.

Nova edukacija u Unreal Enginu traje 3 mjeseca, i polaznici teorijski dio predavanja mogu pratiti online, dok se praktični dio provodi u Novskoj. Vaučeri su trenutno jako popularni financijski instrumenti dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih, a mogu ih koristiti nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Ako ste u sustavu e-građana, odite na stranicu vauceri.hzz.hr vrlo jednostavno pronađete naš program i označite ga, plaćanje ide putem sustava i polaznika ništa ne košta, a mi vas obavijestimo o početku nastave!, objasnili su organizatori.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti