Želite postati profesionalni esportaš? Sad se možete uključiti u "Obuku za gamere"

Program je namijenjen svim vrstama igrača, od rekreativnih do profesionalnih te igre dostupne na mobilnim uređajima, računalima i konzolama.

Martina Čizmić | 19.09.2023. / 09:08

Gaming, ilustracija (Foto: Getty Images)

Igranje videoigara može biti zanimljiv i zabavan način za provođenje slobodnog vremena. A sve je više onih koji u igranju videoigara vide i potencijalnu karijeru. 

No, da bi netko zaista postao profesionalan igrač videoigara i počeo se natjecati na esport natjecanjima, potrebno je puno truda, vremena i vježbanja. 

Samsung je osmislio inovativni program obuke kako bi pomogao igračima različitih sposobnosti da podignu svoje gaming vještine na novu razinu. Obuka za gamere dio je nove Samsung platforme „Embrace your game“ koja prepoznaje da više ne postoji jedna vrsta igrača i da se pojavljuje raznolika, dinamična zajednica.

Gaming, ilustracija Tko su "casual gameri" i kako zadobiti njihovu pozornost?

Samsung Embrace your game portal i Samsung Global YouTube kanal će obuhvatiti objašnjenja i stručno vođenje vrhunskih profesionalnih gejmera i kreatora sadržaja. Bit će zanimljivih, interaktivnih treninga, video radionica i tutorijala, ali i mnogih drugih gejming sadržaja za usavršavanje igre svakog igrača, najavili su iz Samsunga. Kroz inicijativu će se prikazati najnoviji Samsung uređaji i gaming tehnologija.

Odjeljak pod nazivom Obuka za usavršavanje gamera na ovoj platformi će obuhvatiti preporuke, savjete i tajne kako uspješno savladati najbolje igrače igre Diablo Immortal i kako se razvijati kao gamer u igri World of Warcraft.

Ovaj odjeljak odnosi se na sve vrste igrača, od rekreativnih do profesionalnih te igre dostupne na mobilnim uređajima, računalima i konzolama.

Program obuke za igrače pomoći će mnogim ljudima širom Europe da postanu najbolji u igrama te maksimalno uživaju u gamingu. Radujemo se suradnji s fantastičnim predavačima i stvaraocima sadržaja, uključujući Randolpha. Također smo sretni zbog partnerstva s tvrtkom Activision Blizzard u okviru ove inicijative jer dijelimo zajedničku viziju osnaživanja nove generacije ambicioznih igrača. Inicijativa „Embrace your game“ pomoći će svima da se osjećaju kao dio svijeta igara i da donose informirane odluke o svojoj igračkoj tehnici. Time će igre postati još važniji dio europske kulture, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga, Samsung Europa.

Vladimir Bogdanić Kakvo je stanje u hrvatskoj gaming industriji? CGDA objavila zanimljivu analizu

Iz Samsunga su najavili kako će u kreiranju sadržaja na Level Up, među ostalima, sudjelovati:

QueenE: Vješta, zabavna stručnjakinja za Overwatch 2. Sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, ova švedska streamerica poznata je po svojim stručnim komentarima i pametnim gaming savjetima. Bila je generalna menadžerica švedskog tima na Svjetskom prvenstvu u Overwatchu 2018. i osvajačica brončane medalje ženske sekcije na IeSF Svjetskom prvenstvu u StarCraft 2.
AnnacakeLIVE: Posvećena i popularna Twitch streamerica. Oduševljava gledatelje svojom sjajnom osobnošću i majstorskim igranjem Diablo. Trenutno živi u Frankfurtu u Njemačkoj.
LittleMoTAC: Aktivna streamerica za Overwatch 2, glasna zagovornica raznolikosti i inkluzije, zalaže se za veću zastupljenost u gamingu.
Rage Darling: Karizmatična kreatorica sadržaja za World of Warcraft s strašću, znanjem i inkluzivnim pristupom, pruža uživanje i pozitivno iskustvo igračima.

Za one koji traže najbolje monitore, telefone i druge uređaje kako bi maksimalno poboljšali svoju gejming opremu, hardverska sekcija Obuka za gamere osigurat će svim vrstama igrača sve potrebno; od traženja najboljeg gejming televizora do izrade prilagođenog računala, mijenjanja grafičkih kartica ili otkrivanja najboljih SSD kartica. Prilagođena svim vrstama gaming sustava, bilo da se radi o računalu ili igranju putem konzole, platforma će, dodaju iz Samsunga, sadržavati relevantne informacije za svakoga.

Stručnjak za hardver je Alex Brooks iz TechFlowa. Alex je poznavatelj tehnologije, poznat po svojim pedantnim recenzijama i informativnim uputama. Ima više od 460 tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti