Uzbudljivim finalom A1 Adria Lige završio je ovogodišnji Reboot InfoGamer powered by A1

Posebnost ovogodišnjeg Infogamera bilo je natjecanje u mobilnim igrama koje se prvi put u regiji i među prvima u svijetu igralo na A1 5G mreži.

Martina Čizmić | 18.11.2019. / 11:16

Finalima A1 Adria Lige zatvoren je ovogodišnji Reboot Infogamer. Pred prepunom A1 5G arenom, najbolji iz kvalifikacija odmjerili su snage i oduševili okupljene.

Finala mobilnih igara Hearthstone i Clash Royale igrala su se u petak, 15. studenog, na Huawei uređajima Mate 20X 5G. U završnici igre Clash Royale natjecali su se ConeKorleone i Nikola, koji je osvojio prvo mjesto. U Hearthstone završnici našli su se Paljuha i dimi, a pobjedu je odnio Paljuha.

Finalni poredak mobilnih igara:

CLASH ROYALE

mjesto – Nikola

mjesto – ConeKorleone

mjesto – BrunoBlaze

mjesto – TomoisMaster

HEARTHSTONE

mjesto - Paljuha

mjesto - dimi

mjesto - reqvam

mjesto Uberkaiser

Vikend je bio rezerviran za računalne igre CS:GO i DOTA 2. U subotnjem CS:GO okršaju na velikim ekranima u A1 5G Gaming Areni, pred brojnim posjetiteljima, našla su se četiri najbolja tima s ovih prostora - ex-BLUEJAYS, Vilay eSport, uniQue.XPortal i JESTE. Neizvjesni završni meč odigrali su uniQue.XPortal i pobjednici ex-BLUEJAYS.

Zadnjeg dana velikog finala A1 Adria Lige i zadnjeg dana Reboot InfoGamera powered by A1 igrala se računalna igra DOTA 2. Od četiri najbolja tima iz regije – Level Up, The Last Jedis, Tim 123 i Team Serbia, u nedjeljnom finalu bili su hrvatski Tim 123 te Level Up iz Srbije. Pobjednički pehar kući je odnijela ekipa Level Up.

Slika nije dostupna Finale A1 Adria Lige prvi put u regiji i među prvima na svijetu na 5G mreži

Finalni poredak računalnih igara:

CS:GO

1. mjesto – ex-BLUEJAYS

2. mjesto – uniQue.XPortal

3. mjesto – Vilay eSport

4. mjesto – JESTE

DOTA 2

mjesto - Level Up

mjesto - Tim 123

mjesto - The Last Jedis

mjesto - Team Serbia

Tijekom četvrte sezone u prijenose 700 odigranih mečeva uključilo se gotovo 100.000 gledatelja na svim kanalima A1 Adria Lige. Svi koji tijekom vikenda nisu svoje favorite uživo bodrili na Zagrebačkom Velesajmu finala su mogli pratiti putem live streama na Twitch.tv te YouTube kanalu i službenoj Facebook stranici Lige. Prijenos je bio emitiran i na televizijskim kanalima PlanetSport i GameBar.

Na A1 Community Stageu za vrijeme trajanja sajma posjetitelji su imali priliku sudjelovati u brojnim nagradnim igrama, gaming kvizovima i osvajati vrijedne nagrade. Više nego uspješna demonstracija testne A1 5G mreže i mogućnost da uživo isprobaju kako će 5G utjecati na gejmanje i industriju zabave bila je dodatna atrakcija brojnim posjetiteljima iz regije i šire, a njih je na ovogodišnjem Reboot InfoGamer powered by A1 bilo oko 100.000.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti