Visoka cijena za konzole nove generacije: Call of Duty: Black Ops Cold War stiže u studenom

Mnogi gameri odrasli su s Call of Dutyjem, a u studenom stiže nova verzija popularne igre koja će biti dostupna na PC-u i konzolama.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 27.08.2020. / 10:28

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nova verzije jedne od najpopularnijih gamerskih franšiza igrače stavlja u dubine volatilne geopolitičke bitke hladnog rata s početka osamdesetih, stoji u najavi igre Call of Duty: Black Ops Cold War. Milijuni ljubitelja igre s nestrpljenjem su čekali prvi trailer i objavu datuma kada će početi prodaja, a jučer smo saznali da će to biti 13. studenog, kada će biti dostupne verzije za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Naravno, bit će dostupne i verzije za konzole nove generacije - možemo očekivati da će to biti isti dan kada se PlayStation 5 i Xbox Series X pojave u prodaji, no još nije poznato kada će to biti.

Call of Duty Mobile Jeste li je isprobali? Ova mobilnu igru preuzelo je 100 milijuna korisnika u tjedan dana

Novi nastavak CoD-a baziran je na teoriji prema kojoj su Rusi pokušali ubaciti elitnog špijuna među američke obavještajce. U igri to je misteriozni Perseus, čiji je "cilj destabilizirati svijet". Gameri će, koristeći naoružanje iz hladnoratovskog razdoblja te boreći se u Moskvi, Turskoj, istočnom Berlinu itd., pokušati spriječiti Perseusa u single player misijama. Naravno, bit će dostupan i multiplayer mod, o kojem bismo više trebali saznati u rujnu, a spominje i Warzone battle royale mod (po uzoru na Fortnite i slične igre) te potpuno novi zombie mod.

CoD: Modern Warfare Bijes zbog Urkistana: Rusi smatraju da je riječ o demonizaciji njihove zemlje i pokušaju lažiranja povijesti

S obzirom na to da je CoD jedna od najpopularnijih gamerskih franšiza, nije teško pretpostaviti da će upravo Call of Duty: Black Ops Cold War mnogim vlasnicima PlayStationa 5 i Xboxa Series X biti prva igra koju će kupiti za novu konzolu. Cijena novog CoD-a za novu generaciju konzola iznosit će čak 70 dolara (čini se kako će za najbolje igre ta cifra postati standard), a bit će kompatibilne i s aktualnim generacijama konzola, PS 4 i Xboxom One.

Izvor: Activision

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti