Twitter podnio tužbu protiv Elona Muska zbog odustajanja od kupnje: "On odbija poštovati svoje obveze"

Društvena mreža Twitter pokrenula je tužbu protiv Elona Muska zbog njegova prekida dogovora o kupnji. U tužbi stoji da je Musk po ugovoru dužan kupiti tu društvenu mrežu.

Zimo Zimo | 12.07.2022. / 23:29

Twitter je tužbu protiv Elona Muska podnio u utorak jer, kako tvrde odvjetnici Twittera, odbija poštovati svoje obveze, objavio je Business Insider. Musk je, podsjetimo, objavio da ipak neće kupiti tu društvenu mrežu.

Upravo se to u podnesenoj tužbi navodi kao problem budući da time raskida dogovor o kupnji koji je potpisao u travnju ove godine. U tom dogovoru stoji da će kupiti Twitter za 54,2 dolara po dionici, odnosno za 44 milijarde dolara.

Primjer videa sa zlonamjernim softverom u opisu na YouTubeu Kibernetički kriminalci putem YouTubea mame korisnike na rudarenje bitcoina, no zapravo šire vrlo opasan malware

Maglica Carina Fotografije koje je čekao cijeli svijet: NASA objavila nevjerojatne slike iz dubine svemira koje je snimio moćni teleskop James Webb

Musk je u pismu kojim je odustao od dogovora optužio predstavnike Twittera da odbijaju predati "upotrebljive" podatke o korisnicima te da nisu bili iskreni po pitanju broja botova ili lažnih računa koji se koriste za spamanje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti