Twitter je krenuo s ograničenim testiranjem nove opcije koja bi korisnicima omogućila da stvaraju zajedničke objave. Nazvana "CoTweet" ova opcija omogućila bi da dva profila zajedni stvaraju objavu i da budu označeni u istom tvitu.

Slika nije dostupna Korisnici Twittera napokon došli na svoje: Uvodi se opcija koju traže od početka, a kojoj se Jack Dorsey protivio

Kako su pojasnili iz Twittera, cijeli postupak stvaranja CoTweeta je prilično jednostavan. Dva korisnika bi se trebala dogovoriti oko teksta zajedničkog tvita (savjetuju da se to napravi putem direktnih poruka). Kad je tekst objave usklađen, jedan od korisnika stvara CoTweet i šalje poziv suatoru, a kad on prihvati poziv, objavljuje se zajednički post na profilima oba autora te postaje vidljiv pratiteljima oba korisnika.

CoTweet (Foto: Twitter/Screenshot)

Testiramo CoTweets u ograničenom obliku kako bismo vidjeli kako korisnici i brandovi koriste ovu mogućnost za rast i dosezanje novih korisnika te za bolju suradnju među drugim računima, rekao je za The Verge, glasnogovornik Twittera Joseph J. Nuñez.

Ova je opcija za sad omogućena odabranim računima u SAD-u, Kanadi i Koreji.

 

 

Ako se ova opcija pokaže korisnom, u Twitteru bi ju mogli omogućiti i za šire korištenje. No, kad bi to bilo i tko će moći koristiti za sad nije poznato.

Elon Musk Musk želi integrirati plaćanje u kriptovalutama nakon preuzimanja Twittera

Podsjetimo, u posljednje je vrijeme Twitter testirao i uveo cijeli niz novosti kako bi zadržao stare i privukao nove korisnike. Zanimljivo, novosti su se pojavile u javnosti nakon što je Elon Musk objavio ponudu za preuzimanje Twittera. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju