WhatsApp priprema hrpu novosti, jedna od njih mogla bi se svidjeti svima

Do sad su takve posljednje aktivnosti na aplikaciji mogli vidjeti svi, samo kontakti ili nitko. S novim dodatkom korisnici će moći odabrati kome žele sakriti svoju aktivnost.

Martina Čizmić | 08.09.2021. / 08:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Koliko ste puta dobili poruku na WhatsAppu, pročitali ju, ali niste bili u prilici (ili raspoloženju) odgovoriti na nju? No, poslije su vas pozivali na red jer ste pročitali poruku, a niste odgovorili.

Slika nije dostupna Izbrišite sve tragove: Poruke koje automatski nestaju na WhatsAppu mogle bi u budućnosti biti još korisnije

Upravo to bi se uskoro moglo promijeniti. Naime, WABetaInfo, koji često otkriva nadolazeće i eksperimentalne opcije u WhatsAppu objavio je kako ta aplikacija planira dodati opciju koja će omogućiti da korisnici blokiraju "Last Seen" odnosno "Posljednje pogledano".

 

Do sad su takve posljednje aktivnosti na aplikaciji mogli vidjeti svi, samo kontakti ili nitko. S novim dodatkom korisnici će moći odabrati kome žele sakriti svoju aktivnost.

Slika nije dostupna WhatsApp će od 1. studenog prestati raditi na nekim pametnim telefonima, provjerite je li i vaš među njima

Korisnici će tako moći odabrati kontakte koji neće vidjeti jesu li oni pregledali neku poruku ili ne. Osim toga, moći će blokirati i druge korisnike od pregledavanja njihove profilne fotografije i podataka o njihovom profilu.

No, prema trenutno dostupnim informacijama, kad nekoga "blokirate" da ne vidi kad mu ignorirate poruku, ni vi nećete moći vidjeti kad je dotični pročitao vašu.

Također, najavljena je i opcija koju su mnogi čekali (a korisnici novih Samsunga i dočekali). Radi se o jednostavnom prebacivanju povijesti razgovora sa Androida na iOS i obratno, o čemu smo već ranije pisali. 

Slika nije dostupna Korisnici WhatsAppa uskoro će moći prebaciti povijest razgovora s Androida na iPhone

Za sad nije poznato kad će točno ove opcije biti dostupne korisnicima, ali vjerojatno je da će se to dogoditi u nekoj od nadolazećih nadogradnji aplikacije. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti